Gaveideer til konfirmanten

Konfirmasjonstiden er en betydningsfull tid både for ungdommene og for deres familier. En fin mulighet for refleksjon over ens verdier, forpliktelser og tro, samtidig som man feirer en viktig milepæl i livet. Uansett om man velger å ikke konfirmeres, velger en borgerlig konfirmasjon, eller å konfirmeres i kirken, så betyr valget noe for den som tar det. 

Gravering

Dette er den perfekte anledningen til å gi ungdommen en meningsfylt gave som både er praktisk og som er et varig minne om dagen og giveren. I konfirmasjonsperioden (april, mai og juni) gir vi deg gratis gravering på konfirmasjonsgavene. Under ser du noen av våre forslag til gaver som kan graveres med konfirmantens navn.

Gaver som utfordrer

Enkelte 15 åringer bruker gjerne mer tid på mobilen enn ute i naturen. Vi ønsker å utfordre og inspirere konfirmanten til å bruke naturen mer, og til å bli glad i å lage mat. Vi tror at gavene vil bidra til at ungdommen raskere kommer seg opp og ut. Om konfirmanten allerede har et forhold til tursekken og kjøkkenet eller ikke, så er gode verktøy som både utfordrer praktiske evner og er et varig minne, garantert å bli en hit.  

Friluftsgave

Både slirekniver og økser er fantastiske gaveideer. Gode verktøy blir garantert en hit enten konfirmanten er en eventyrlysten friluftsperson, generelt sett nevenyttig, eller bare en som liker å fyre i peisen hjemme.  Mens øksa er et symbol på menneskets evne til å transformere og forbedre verden rundt seg, har kniver sjel. Du har kniver du bruker, og kniver du bare samler på fordi de betyr noe for deg. Hvilke gaver passer vel bedre til de som skal trå inn i voksenlivet? Med inngravert navn på slirekniven eller på økseskaftet har du en personlig gave som vil gå i arv.

Slirekniver
Økser

Kjøkkengave

Mange unge elsker å stå ved kjøkkenbenken. Kniven gir oss mulighet til å uttrykke oss gjennom matlaging. Kjøkkenglede er noe som kan deles av alle, uansett nivå av ferdigheter. Hvor perfekt ville det ikke vært å få sin egen kniv med navnet sitt inngravert på! En gave som er med på å berike den gode matopplevelsen og som skaper minner i form av delte øyeblikk rundt kjøkkenbordet.

Kokkekniver

Pakker

Det er mye å spare ved å kjøpe en av våre produktpakker. Fiskern og Matelskern er eksempler på pakker med produkter som er perfekt som gave for en konfirmant.

Produktpakker
Lykke til med valget av gave og med den store dagen!

Vedlikehold

  1. Vask alltid knivene for hånd

  2. Tørk godt av knivbladet

  3. Slip knivbladet ved behov

  4. Skaft i tre kan settes inn med nøytral matolje om det kjennes tørt

  5. Oppbevar knivene forsvarlig. Knivblokk- eller magnetlist er både praktisk og tar seg godt ut på kjøkkenet