Magasin

Hjemme i naturen

Øyo kommer fra fjellbygda Geilo. Siden 1882 har vi laget produkter inspirert av naturen. Slirekniver er en stor del av vårt hjerte, se om du finner en som kan bli med deg på tur!

Finn din slirekniv

Vår familie

Familie er viktig for oss. Vi er så heldige å få samarbeide med et knippe dyktige mennesker, som vi kan kalle vår familie.
Bli kjent med våre ambassadører

Øyo 140 år

Gjennom 140 år har Øyo designet og utviklet redskaper basert på nordmenns behov. Målet er å gi deg riktig kunnskap, og solide redskap til bruk ute i naturen og hele veien hjem til skjærefjøla.

Relansering av en klassiker

Til Øyo sitt 140 års jubileum relanserer vi det tidløse bestikksettet Gilde. Gilde bestikksett ble designet på 60-tallet og mottok også Norsk Designråds merke for god design.

Øksa - et av menneskehetens eldste redskaper

De eldste øksehodene vi kjenner til er rundt 2 millioner år gamle og ble brukt av urmenneskene; Homo habilis. I Skandinavia har man funnet flintøkser som er rundt 10.000 år gamle og økser i kobber og bronse som ble brukt for over 4000 år siden.

Det er skaperkraften i hver generasjon som driver Øyo fremover. Gjennom fem generasjoner har vi møtt utfordringer og skapt muligheter sammen.

Stålkvaliteter - et hav av muligheter

Stålkvalitet er et komplisert emne, men for deg som vil lære mer vil vi prøve å lære deg det viktigste.

Skarpt design

Vår mest eksklusive knivserie er inspirert av naturen

Møt de nye treproduktene

Utforsk serien

Møt vår familie

Ambassadører