Magasin

Her finner du alt av gode historier, hjelp til å finne ditt produkt, en liten base for kunnskap om både kniver, vedlikehold og stålkvalitet. Finn frem kaffekoppen og kos deg!

Vår familie

Familie er viktig for oss. Øyo drives i dag av 5. generasjon Øyo. Vi er så heldige å være en liten, utvidet familie på 6 fine folk!

Hjemme i naturen i over 140 år

Øyo kommer fra fjellbygda Geilo. Siden 1882 har vi laget produkter inspirert av naturen. Gjennom 140 år har Øyo designet og utviklet redskaper basert på nordmenns behov. Målet er å gi deg riktig kunnskap, og solide redskap til bruk i naturen og hele veien hjem til skjærefjøla.

Relansering av en klassiker

Til Øyo sitt 140 års jubileum relanserer vi det tidløse bestikksettet Gilde. Gilde bestikksett ble designet på 60-tallet og mottok også Norsk Designråds merke for god design.

Øksa, et av menneskehetens eldste redskaper

De eldste øksehodene vi kjenner til er rundt 2 millioner år gamle og ble brukt av urmenneskene; Homo habilis. I Skandinavia har man funnet flintøkser som er rundt 10.000 år gamle og økser i kobber og bronse som ble brukt for over 4000 år siden.

Stålkvaliteter - hva må jeg vite?

Stålkvalitet er et komplisert emne, men for deg som vil lære mer vil vi prøve å lære deg det viktigste.

Skarpt design

Vår mest eksklusive knivserie er inspirert av naturen. Knivbladet er i damask som er bygget opp rundt en kjerne av VG-10 stål og gir en deilig, skarp knivegg.

Finn din slirekniv

Slirekniver er en stor del av vårt hjerte, se om du finner en som kan bli med deg på tur!

Ta vare på produktene dine

Tar du vare på produktene dine, så varer de lenger. Vi deler våre beste vedlikeholdstips.

Møt de nye treproduktene

Utforsk serien

Møt vår familie

Ambassadører
Det er skaperkraften i hver generasjon som driver Øyo fremover. Gjennom fem generasjoner har vi møtt utfordringer og skapt muligheter sammen.

Små historier

Med jevne mellomrom sender Øyo ut et nyhetsbrev med interessante tilbud til abonnentene av nyhetsbrevet. I tillegg inneholder brevet små historier og artikler fra fjern og nær. På denne siden finner du noen av dem.