Konfirmasjonstiden er en betydningsfull tid både for ungdommene og for deres familier. En fin mulighet for refleksjon over ens verdier, forpliktelser og tro, samtidig som man feirer en viktig milepæl i livet. Uansett om man velger å ikke konfirmeres, velger en borgerlig konfirmasjon, eller å konfirmeres i kirken, så betyr valget noe for den som tar det.
Dette er den perfekte anledningen til å gi ungdommen en meningsfylt gave som både er praktisk og som er et varig minne om dagen og giveren. I konfirmasjonsperioden (april, mai og juni) gir vi deg gratis gravering på konfirmasjonsgavene. Under ser du noen av våre forslag til gaver som kan graveres med konfirmantens navn.
Enkelte 15 åringer bruker gjerne mer tid på mobilen enn ute i naturen. Vi ønsker å utfordre og inspirere konfirmanten til å bruke naturen mer, og til å bli glad i å lage mat. Vi tror at gavene vil bidra til at ungdommen raskere kommer seg opp og ut. Om konfirmanten allerede har et forhold til tursekken og kjøkkenet eller ikke, så er gode verktøy som både utfordrer praktiske evner og er et varig minne, garantert å bli en hit.
Every kitchen should have a chef's knife. Here, you can choose from various sizes. It is very subjective what people like to work with, but our experience suggests that the taller you are, the longer the knife blade can be. At Øyo, you can choose from several different chef's knives: Chef's Knife, Small Chef's Knife, or Japanese Chef's Knife, also called Santoku Chef's Knife. Many people choose two different sizes to have at home. The chef's knife is considered the main tool in the kitchen and can be used for almost anything, such as cutting meat, fish, and vegetables. However, it is essential to remember that the chef's knife should not be used against bones and frozen foods, especially if the knife is hardened at a high Rockwell, as it can damage the knife edge. For that, there are separate boning knives. Chef's knives with pockets or holes along the blade can be advantageous, especially when cutting vegetables, as the holes make the food slide off the knife easily.
With a good, sharp fillet knife, you can cut thin, fine slices of fish, meat, and hams. The knife has a sharp, soft, and flexible blade. It has a pointed tip that makes it easy to handle, allowing you to make long and precise cuts. The choices are not as varied here, as we are very satisfied with the fillet knife we have. It's not too long and just flexible enough. In addition, we have the fillet board with a knife.
Det er mye å spare ved å kjøpe en av våre produktpakker. Fiskern og Matelskern er eksempler på pakker med produkter som er perfekt som gave for en konfirmant.
Always wash the knives by hand.
Wipe the knife blade dry thoroughly.
Sharpen the knife blade as needed.
Wooden handles can be treated with neutral cooking oil if they feel dry.
Store the knives properly. A knife block or magnetic strip is both practical and looks good in the kitchen.