Alle gode ting er tre

Treverk er et solid materiale som passer godt både ute på tur, og hjemme på hytta.

Funksjonelle treprodukter i skandinavisk design skaper en lun og god atmosfære i møte med elementene. Treprodukter tilfører en taktilitet ved hjelp av sitt tidløse og unike uttrykk. Det vil derfor også kunne finnes noen forskjeller i treverket fra produkt til produkt.
Tre er et levende naturmateriale som bare blir finere med tiden, dersom du tar vare på det.

Vinkoppen

Det perfekte vinglasset for bålplassen, gapahuken eller i lavvoen. Vinkoppen er laget i et lett og slitesterkt gummitre. Treproduktet har en lav stett som gjør den stødig, samtidig som den fremdeles er elegant. 

Tallerken i tre

Velg mellom to størrelser; frokostplata 20 cm, og middagsplata 26 cm. Tallerken i tre er en superlett turtallerken i slitesterkt gummitre. Treproduktet har en skinnsnor som gjør at den kan henges opp der det måtte være praktisk. På sekken under transport, eller på en kvist for å tørke etter vask.

Gravering

Alle treproduktene kan graveres. Gravering gir et personlig preg på en gave, eller på noe til deg selv. Ekstra fint når du skal ha en gave til for eksempel jubileum, dåp, konfirmasjon eller bryllup.

SuppekoppenKjøp her© Øyo
TurkoppenKjøp her© Thomas Ivung, Øyo

Suppekoppen

En god og romslig trekopp, perfekt for å spise grøt med skje, gryterett eller for å drikke suppe rett ut av koppen. Den passer også fint for deg som ønsker en ekstra stor kopp kaffe, kakao eller te. Hullene i hanken gir fingrene et godt grep om koppen. Suppekoppen og turkoppen passer godt sammen som sett, både bruksmessig og i designet.

Turkoppen

Om du skal drikke vann fra bekken eller kaffe fra termosen er denne tradisjonelle turkoppen akkurat det du trenger. Treproduktet er laget i et solid materiale som ikke sprekker. Koppen har en praktisk snor slik at den kan henges lett tilgjengelig på sekken.  

Turbestikk i tre

Turtagrø turbestikk i bambus dekker alle krav du måtte ha til bestikk på korte og lange turer. Ved bålet, i lavvoen eller i teltet. Bestikket er lett, det tar liten plass og er godt å spise med. Bestikksettet som består av kniv, gaffel og skje ligger i en lett filtmappe som er enkel å ta med seg på tur. Finnes som sett til en person, eller familiesett til fire personer.

Vedlikehold

Treverk er et levende materiale og liker ikke oppvaskmaskin. Vi anbefaler derfor at treproduktene vaskes for hånd med såpe og vann. Tørk av treproduktet med et kopphåndkle eller la lufttørke stående slik at alle sider er helt tørre. Treproduktene trives best når de settes inn med nøytral matolje, som bevarer den naturlige spensten i treverket.

Utvalgte treprodukter