Din handlekurv

Utvikling av Øyos fremtidige friluft sortiment

Utvikling av Øyos fremtidige friluft sortiment

Øyo ønsker å bli en mer komplett leverandør innen friluft ved å tilby de rette og beste produktene. Vi ønsker å snakke direkte til og inkludere forbrukeren i alle tiltak vi gjør. Med dette som grunnlag fant vi en gjeng dedikerte til sine interesser innen friluft, villmark og jakt. Vi er i dag stolte av å kalle dem for Øyo ambassadører.

På laget hadde vi med oss Mats (@mittjegerliv), Thomas (@outdoor_sweden) og paret Yngvild og Tom (@mr_and_mrs_bushcraft). Vi tok den engasjerende gjengen med opp til Geilo hvor det hele startet. Vi bodde på en fjellhytte der vi delte gode måltider, samtaler og historier i løpet av helgen. Ambassadørene har over tid testet en rekke produkter fra vårt frilufts sortiment, i naturen på jakt, fiske og felling. Sammen diskuterte vi hvert enkelt produkt og jobbet sammen for å designe nye produkter. Det var inspirerende og engasjerende å jobbe sammen for å forme et sortimentet og utvikle nye produkter basert på ulik kompetanse og interesseområder.

Mats er jeger, Thomas er en skog- og fjellvandrer og paret Yngvild og Tom interesserer seg for hvordan man kan bruke naturen på nye og kreative måter. Det var en lærerik og spennende helg med sammen med kreative og herlige mennesker. Design, knivblad og brukervennlighet var temaer vi knyttet opp til utviklingen. Vi diskuterte hvilke kniver og utstyr som vil være gode hjelpere på jakt og under slakting, hvilke redskaper som må være med på fjelltur og viktigheten av skarpe kniver og økser.

Vår kunnskap og kompetanse vokste av et så tett samarbeid, noe som vil speiles i videre produktutvikling. Heldigvis, som en liten aktør er vi endringsvillige og vil etter en vellykket workshop fortsette å involvere våre forbrukere og ambassadører. Vi gleder oss til å forme et frilufts sortiment med spennende lanseringer i tiden fremover.

Vi vil takke våre ambassadører Mats, Thomas, Yngvild og Tom som tok seg tid til å være sammen med oss på Geilo og for all inspirasjon de har gitt oss. Øyo er og vil alltid være en familiebedrift og vi er glade for at familien vår vokser sammen med kundene og ambassadørene våre.

Besøk våre ambassadører på Instagram for mer inspirasjon

Mats @mittjegerliv Thomas @outdoor_sweden Yngvild og Tom @mr_and_mrs_bushcraft