Din handlekurv

Fabrikkutsalg åpningstider

Historie9

.

Åpningstider:

Mandag – fredag: kl 09 – 16

Lørdag: kl 10 – 14.

Søndag: stengt

.

Øyo har utviklet og solgt redskaper siden 1882 og er dermed den eldste nålevende bedriften i Hol. I starten var det som ljåsmed og for snart hundre år siden kom øksa. En stor øks langs Rv7 viser fremdeles vei inn til fabrikkutsalget på Geilo, men i dag utgjør salget av økser bare en liten del av virksomheten. Øyo designer, utvikler og selger i dag skarpe kvalitetsredskaper til både kjøkken, friluftsliv og håndverkere.

.

Emballasjen er fjernet til fordel for bærekraftig innpakning som følger og tar vare påproduktene i hele dets levetid. Øyo selger et lite stykke norsk industrihistorie.

.

Bedriften har båret navn som Øyo ljåsmed og Brødrene øyo, og har hele tiden vært i familien Øyos eie. Virksomheten har stått imot både brann, en demning som brast, og en verdenskrig, og er ikke minst like vital i dag som da den ble etablert av Knut Øyo for 138 år siden. Når nå femte generasjon Øyo er på vei til å ta over er det ikke som søstrene Øyo, og under brandet Øyo er ambisjonen ikke mindre enn å ta norsk design ut i verden.

.

På fabrikkutsalget hos Øyo finner du en mengde varer til svært gode priser. Vi har for det meste alt av våre varer på webshopen, og masse mer. Blant annet kjøkkenkniver og -redskaper, mange flotte gaver, slirekniver, økser, brekkjern, redskap og mye, mye mer.

.

Stikk innom for en trivelig handel neste gang du er på Geilo!