Din handlekurv

Knivserien Smaragd

Øyo lanserer Smaragd – en edel og unik knivserie

Øyo lanserer en helt ny knivserie som skiller seg ut fra alt du finner i markedet. Knivserien Smaragd er i Øyo sin kategori Gourmetkokken. Knivserien Smaragd er noe edelt.

Navnet er inspirert av edelstenen smaragd med sin dypgrønne farge, klarhet og gjenskinn. Edelstenen smaragd er slipt med perfeksjon for å få frem farge og refleksjon på best mulig måte. Det samme gjelder hvordan Smaragd knivene er laget.

Smaragd kokkekniv 19,5 cm 1399,-

Smaragd santoku kokkekniv 16 cm 1199,-

Smaragd Santoku universalkniv 11,5 cm 799,-

Knivbladet

Knivbladet er i damask som er bygget opp rundt en kjerne av VG-10 stål og hele 66 lag stål med 431 og 304 stål. Disse to stållegeringene har ulik farge og sørger for det fine mønsteret i knivbladet som minner om årringer i et tre. VG-10 stålets hardhet gjør at knivens slip gir en utrolig god skarphet som vil gi deg en helt spesiell følelse når du lager mat. De 66 lagene med presset stål rundt den harde kjernen er noe mykere og gjør at kniven lettere kan slipes opp.


Fargen grønn representerer natur, liv og vekst. Dette er inspirasjonen til knivenes emballasje og skaftet på kniven. Smaragd knivene kommer i en bærekraftig grønn skinnslire. Skinnslira er til for at du skal kunne oppbevare kniven din på best mulig måte, men også for å gjøre det enkelt for deg å lage et gourmetmåltid ute i naturen.

Skaftet på kniven er i pakka wood som er et hardt presset tremateriale som tåler mye slitasje. Skaftets form gir deg et godt grep på kniven. Skaftet har i tillegg fulltange, det vil si stål igjennom hele skaftet, som bidrar til å skape en perfekt balanse i kniven.

Dine Smaragd kniver vil være med deg i lang tid fremover. Alt som er edelt krever ekstra kjærlighet til bruk og vedlikehold. Vask knivene med mild såpe i lunkent vann. Legg aldri din Smaragd kniv i oppvaskmaskinen, da mister den sin unike skarphet, gjenskinn og glans.

Kjøp din første Smaragd kniv her

Smaragd fikk terningkast 6 i Aftenpostens magasin Mat fra Norge!
Les omtalen her