Din handlekurv

Hva er en god julegave?

Vi mener at den beste julegaven er noe som blir brukt for å skape glede for en selv og andre!

Gi kokken hjemme en kniv i verdensklasse

I år kan du gjøre hjemmekokken lykkelig med en ekte kvalitetskniv. Å lage mat effektivt og lett er essensielt for at matgleden skal komme godt frem på kjøkkenet. Med våre kokkekniver får du en kokkekniv i verdensklasse, som takler alle kulinariske oppgaver.

Disse kokkeknivene er ofte de profesjonelle sitt valg og egner seg godt til både kjøtt, fisk og grønnsaker.

Knivbladet er i damask som er bygget opp rundt en kjerne av VG-10 stål med hele 66 lag stål med 431 og 304 stål. VG-10 stålets hardhet gjør at knivens slip får en skarphet som vil gi deg en helt spesiell følelse når du lager mat.

Vi inngraverer også navn!

Gjør den naturglade litt bedre rustet for tur

Vi ønsker å dele gleden av å være ute i naturen. Det kan være alt fra korte turer med familien til sanking og høsting, og overlevelse i skog og villmark. Det handler om å dele opplevelser, mestre tilværelsen på sitt nivå og med riktig utstyr i sekken. Hjelp dine kjære med julegaver som vil brukes med sesongene og kontrastene naturen har å by på.

Gratis frakt over 1000,-

ingen liker sløve kniver, men alle har en

Mange har gode kniver men velger å kjøpe nye hver gang de blir slitte. Ved å gi noen en knivsliper vil de aldri ha en sløv kniv igjen. I tillegg bidrar gjenbruk til miljøet, sånn at vi alle kan nyte det!

Vi pakker inn gavene for deg

Ikke funnet noe enda?

Ikke alle er like lette å finne gaver til, så nedenfor vil du kan bla litt selv i i våre bestselgere. Et godt tips er å finne noe praktisk som sklir rett inn i hverdagen, og gjør den litt bedre. Lykke til med gavejakten!

Rask levering i hele norge