Din handlekurv

Vi sliper dine kniver

Hvis ikke knivsliperen eller diamantbryne gjør nytte på dine kniver, kan vi hjelpe deg. Vi samarbeider med Skjærsliper Lundsvoll hvor du kan bestille knivsliping på følgende måter:

sliper

Mail

Her kan du avtale en tid på hans verksted på Skedsmokorset hvor han sliper mens du venter. Han demonstrerer gjerne bruk av vedlikeholdsverktøy som bryne eller skjerpestål hvis det er ønskelig.

Send en mail til: [email protected], Telefon: 900 98 718.

Avtale

Asbjørn tar gjerne imot kunder på sitt verksted i Eventyråsen 3, 2020 Skedsmokorset. Ta kontakt på telefon 900 98 718 kl 15 – kl 21 mandag – fredag og gjør en avtale. Da kan han slipe mens du venter – og du slipper å reise to ganger til Skedsmokorset. Har du lyst, så kan du få med noen råd til oppbevaring og vedlikehold av skarpe kniver.

Post

Du kan sende knivene med post (med glatt egg) til postadresse: Asbjørn Lundsvoll, Eventyrveien 1B, 2020 Skedsmokorset

Knivene blir returnert per postoppkrav og porto på kr 150,-.

NB! Det er meget viktig å pakke knivene godt inn og spesielt tuppen på kniven. Denne kan lett skjære seg gjennom pakken ved for dårlig innpakking.

Husk også å merke sendingen godt med navn, telefonnummer, ruturadresse og gjerne en mailadresse (da får du varsling når knivene er på vei til deg).

Pris

Asbjørn sliper dine Øyo-kniver. Vi anbefaler først og fremst at du bruker Øyo knivsliper hjemme, slik at du kan holde dine kniver skarpe til enhver tid. NB! Porto tilkommer.

Har du et annet knivmerke? Ikke bekymre deg, Asbjørn kan slipe opp de også. Prisen for sliping og polering av kniveggen vil variere med størrelsen på bladet og i hvilken grad eggen er skadet. Her er en veiledende prisliste inkludert merverdiavgift.

Sliping og Polering

Vanlige kjøkkenkniver kr 100,-

Tollekniver med lang egg kr 130,-

Samekniver kr 130,-

Øks kr 200,-

Ljå kr 200,-

Reparasjon

Reparasjoner av hakk og brukket tupp varierer avhengig av skade. Ofte ligger prisen mellom kr 50 – kr 100, i tillegg til prisen for slipingen.

Frakt

Du kan sende kniver per post fra hele landet. Knivene returneres da med postoppkrav. Porto kr 150,- per sending.