Din handlekurv

Våre ambassadører

Vi føler oss heldige som får samarbeide med en gruppe mennesker som vi kan kalle for våre ambassadører. Disse menneskene har verdier og interesser som både vi og våre kunder kan identifisere oss med. Våre ambassadører er med på å videreføre vår historie og skaper et sterkere bånd mellom oss og våre kunder. Øyo er og vil alltid være en familiebedrift og vi er glade for at familien vår vokser mer sammen med kundene våre. Vi er stolte av å kunne presentere våre ambassadører. Familien vår vokser stadig og vi gleder oss til å presentere våre nye familiemedlemmer, nå og i tiden fremover.

g

AMBASSADØRER FOR FRILUFTSLIV

Emma – em_celina

Jeg er Emma Forsell, den nye ambassadøren i den spennende Øyo familien! Det er utrolig moro å bli med en gjeng som har naturen som lekeplass og hvor det viktigste er å ha det fint ute, og spre glede! Sammen med min familie, bor vi rett ved inngangsdøren til ville og vakre Hardangervidda. Her opplever vi fjellet året rundt men vi nyter det kanskje som best om vinteren, da vi kan være ute sammen med våre hunder. Jeg og min samboer Andrè driver aktivt med hundekjøring og trener til både Femundløpet og Finnmarksløpet. Det er i møtet med villmarken og i samspillet med naturen jeg føler meg hjemme. Så bli med meg ut på tur med hundene, ut i skogen, opp på vidda eller til hytta – det fine, enkle og gode utelivet! Fjellhilsen Emma

Thomas – Outdoor Sweden

Thomas er en aktiv friluftsmann fra Sverige som setter pris på alle øyeblikkene i naturen, store og små. Thomas trives i både fjellmark, skog og alle klimaer vi kjenner til ute i naturen. Han liker å fortelle historier igjennom bilder og blir selv inspirert av det tradisjonsrike, nære og historiene som har skapt alt rundt oss. Han elsker å ta med seg sin lille familie ut på tur i skogen og tenner bål til nye høyder som lar han eksprimentere med matlagingen ute. Thomas er en vandrende mann i skogen og vi er glad for å se at han også trives godt i norsk natur og mark.

v

AMBASSADØRERER FOR KJØKKEN OG LIVSSTIL

KRISTINE – FAVORITTOPPSKRIFTER

Kristine er en skjult perle. Hun er en inspirasjonskilde når det gjelder matlaging og du får vann i munnen av å se på all den herlige maten hun lager. Hun har en stor interesse for fotografi. Hun kaprer øyeblikk og skaper en nærhet i bildene hun tar, som drar oss inn i en fristende matverden. Kristine er kreativ på kjøkkenet og leker seg med råvarer, farger og oppskrifter. Hun er ekstra glad i det søte og har mange oppskrifter vi kan glede oss til å prøve til helgekosen. I tillegg har hun fokus på at «mat er din medisin» og viktigheten av å få i seg riktig mat for både kropp og sinn!

j

ANDA – ANDABLUM

Anda lever etter det hun kaller for «simple living». Det innebærer en naturlig og bra livsstil med fokus på en hverdag de fleste kan kjenne seg igjen i. Denne flotte dama har et godt øye for stil og er veldig opptatt av interiør. Hun inspirer oss med hjemmet sitt og du får rett og slett lyst til å dra på besøk til Anda. Hun er miljøbevisst og verdsetter gjenbruk og nye kreative løsninger. Hun elsker å være på kjøkkenet med en tankegang om at det enkleste er ofte det beste!

Instagram: @andablum
Blogg: https://nouw.com/andablum