Din handlekurv

Kjøpsbetingelser

Kjøps- og betalingsinformasjon

Rask levering, 14 dagers bytterett og 10-års garanti!

Norge: Prisene på alle våre produkter er inkludert merverdiavgift og belastes i NOK ved levering i Norge. Produktene sendes med PostNord. Mindre pakker under 2kg sendes som pakke i postkasse med Posten.

Etter sendt bestilling vil du motta en ordrebekreftelse på din e-post. I ordrebekreftelsen får totalsum på bestillingen.

Betalingsmåte: Klarna Checkout hvor du kan betale med VISA, Mastercard eller få faktura.

Fakturabetingelser

En enkel, sikker og fleksibel betalingsmetode.

  • Motta dine varer før du betaler
  • 14 dagers betalingsfrist
  • Del opp betalingen som det passer deg
  • Enkelt og sikkert

Vilkår

Når du velger å handle med faktura fra Klarna skal du alltid få det du har bestilt før du betaler. Du betaler heller ikke for varer som er feil, eller som ikke dukker opp. Det er enkelt, risikofritt og praktisk.

Fakturaen vil vanligvis ha en betalingsfrist på 14 dager fra varene sendes til deg, men dette kan variere avhengig av hvilken nettbutikk du handler fra.
All informasjon du trenger for å betale finner du på fakturaen.

Hvis du er firmakunde vil levering kun skje til den adressen firmaet er registrert. Firmaet skal også være registrert i det land hvor kjøpet foretas. Regler for dør- og fjernsalg gjelder ikke for kjøp i firmaregi.

Del opp betalingen

Når du velger å dele opp betalingen på en faktura eller å betale i ditt eget tempo, samles dine kjøp med Klarna på én faktura. En samlet månedsfaktura betyr én betaling, ett KID-nummer og ett administrasjonsgebyr på 45 kr. Du kan også velge å delbetale dine kjøp over 3, 6 eller 12 måneder, direkte i Klarna appen eller på Klarna sine nettsider.

Registrering

For å handle i Øyos nettbutikk kan du registrere deg som Kunde eller handle som gjest.

Konto kan opprettes under Min konto eller underveis når du foretar ditt første kjøp. Her kan du endre passord, faktura- og leveringsadresse.

Registreringen krever en gyldig epost-adresse. Vi leverer til hele Norge. Ved kort- og kredittkjøp må vedkommende i følge loven være 18 år.

Når du handler er epost og mobilnummer obligatorisk.

Frakt og levering

Betingelser her gjelder kun for salg i Norge, inkludert Svalbard og Jan Mayen. Eventuelle fraktomkostninger til sistnevnte må tas over telefon, etter ordreregistrering. Kunder utenfor dette området må henvende seg til oss pr e-post. Salg til forbrukere er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven og angrerettloven. Uavhentede pakker blir sendt i retur til oss, vi belaster deg et gebyr på kr 250,- for dette. Gebyret fratrekkes din refusjon.

Frakt kun kr 79,-
 
Gjelder for sendinger i Norge.
 

Ta kontakt dersom du ønsker varer sendt til utlandet.

Retur og bytte

14 dagers bytterett

– Du kan bytte gratis til et annet produkt opptil 14 dager etter kjøp
– Returskjema må medfølge pakken tilbake til oss
– Produktet må være ubrukt og i originalemballasje

Du vil motta returskjema sammen med produktene i pakken og kan sende det per post tilbake til oss. Vennligst følg instruksjonene på returskjemaet for å gjennomføre din retur på korrekt måte.

Returfrakten dekkes av avsender/ kunden, og vi anbefaler å sende med sporingsnummer så returen kan følges inn til oss.

Garanti

Vi produserer alle våre produkter med mål om å holde på den gode kvaliteten. Uansett hvor godt du tar vare på ditt produkt vil det likevel vise tegn på alder og slitasje. Her kommer man langt med å slipe opp og vaske produktene for hånd, les mer under vedlikehold. Øyos garanti dekker produksjons- og materialfeil, ikke normal bruk og slitasje. Er f.eks kniven vasket i oppvaskmaskin eller brukt på annet enn matvarer, bortfaller garantien. Dette betyr at garantien ikke dekker skader forårsaket av ulykker, feil bruk, uaktsomhet, normal slitasje. Skader kan repareres mot et mindre beløp. Ta kontakt for tilbud.

Opplysninger i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder trygg netthandel og så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.