Din handlekurv

Bestikk

Biffbestikk

Vi har designet det perfekte biffbestikket hvor kniveggen er herdet på lik måte som kjøkkenknivene, Øyo Classic. I vårt bestikk benyttes 18/10 stål (18 % krom og 10 % nikkel) i alle delene unntatt i knivbladet. 18/10 stål er ikke herdbart, men egner seg svært godt i alle bestikkdeler eksklusive knivbladet. I knivene benyttes et stål som kalles 440 som da gjør at kniven blir hard ved herding. Dette gjør at eggen holder seg skarp over lang tid.

Biffbestikket kommer med likt skaft som Øyo Classic av laminert rosentre. Treskaftene vil bli påvirket av maskinvask og med tiden få en gråfarge. Det anbefales å olje skaftene for å bevare de lenger.

Bestikket kommer også i sort kunstmateriale, kalt POM. Dette gjør at de tåler flere vask i oppvaskmaskinen før skaftet blir påvirket.

Grace

Røtter

Bestikket i Norge, Oslo og Geilo er laget av 18/10 stål ( 18 % krom og 10 % nikkel). Dette gjelder herved ikke knivene, da 18/10 stål ikke er herdbart, men egner seg svært godt til andre bestikkdeler. I knivene benyttes derfor et stål som kalles 440 som muliggjør at kniven blir hard ved herding. Dette garanterer at eggen holder seg skarp lenge.