Din handlekurv

Årets leverandør 2017 Jernia

VINNER AV ÅRETS LEVERANDØR – JERNIA 2017

Vi er veldig stolte og ydmyke av å vinne prisen som Årets leverandør hos Jernia i 2017. Historien som startet i smia til Knut Øyo på Geilo i 1882 har skapt noe som er større enn oss selv. Vi i Øyo har skapt og skaper fortsatt produkter som gir våre kunder opplevelser. Opplevelser på kjøkkenet og opplevelser ute i naturen.

Juryens begrunnelse for prisen var som følger:

«Øyo har de siste årene evnet å fornye seg, og viser at det går an å satse offensivt for å løfte nivået. I 2017 ser vi resultatet av modernisering og nyutvikling med investering i produkt- og pakningsdesign. Det er femte generasjon som har overtatt, og det er positivt at vi har en norsk tradisjonsbedrift som satser på å utvikling og innovasjon» – Juryen

Tusen takk hjertelig takk!

Vi jobber aktivt med produktutvikling med målrettet fokus på innovasjon og bærekraftighet. Det resulterer i at vi kan tilby kundene våre varierte produkter av høy kvalitet. Vi er en familiebedrift som drives av 4. og 5. generasjon med Knut Olav og hans to døtre Katrine og Karianne i spissen. Øyo-familien har vokst og har ansatte som er lidenskapelige etter å skape positiv forandring for bedriften. Vi jobber målrettet sammen for å videreføre det norske og rene uttrykket med fokus på design, kvalitet på produktene våre og bærekraftighet.

Det gjør noe med oss når vi blir sett. Ikke bare av våre kunder men også av våre samarbeidspartnere og leverandører. Det er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig, ikke bare for oss selv men også for andre. Vi har mange spennende prosjekter på gang og vi gleder oss til å ta med dere videre på denne reisen der fokuset alltid vil være kvalitet, tradisjon og ærlighet.

Tusen takk til Jernia fra alle oss i Øyo!